A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Historien om O-laget

Jeg har nå lagt ut teksten fra jubileumsheftet ved 40-årsjubileet i 2002 i menyen øverst. Her kan man blandt annet lese at vi fikk våre første nettsider i 1999, og det er en hel masse resultater fra alle år. Frivillige til å fylle ut årene som mangler (2002-) og bilder fra alle år taes imot med takk. Vi har også komplette resultatlister fra Askøymesterskapene fra mangen av årene og disse vil også bli lagt ut om litt.

1 comment to Historien om O-laget

  • Lars Øritsland

    Hei. Vil bare takke for gleden over å gjenoppleve min tid som O-lagsmedlem. Har nettopp oppdagd og lest O-laget sin historie på sitet. Mimring, gjensynsglede, respekt og takknemlighet for alt det arbeidet som O-laget er rammen rundt!
    Fantastisk – takk!
    vhlarsø

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>