A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Kretssamling på Voss i pinsehelgen

Vi begynte helgen med at alle fikk seg et rom på Voss Vandrerhjem. Man kom på rom med jevnaldrende løpere fra hele Hordaland. Etter at vi var installert på rommene, skulle alle møte ute i gangen. Der hadde vi en runde der alle sa hva de het og hvilket lag de løp for. Dette var en god måte å bli kjent på. På den første økten på fredagen gikk vi sammen tre og tre som løp sikra like fort. Det var et sprintløp delt opp på tre kart. Dette var den eneste hurtighetsøkten i løpet av helgen. På lørdagen hadde vi to økter oppe på Herresåsen skistadion. Der øvde vi på å springe distanse og vi øvde på å lese høydekurver.
Senere på kvelden var vi på Peppes, det var en fin opplevelse å få god mat og mange fine folk å snakke med. På kveldene fikk vi tid til å leie kano, spille kort og bordtennis og snakke. På søndagen måtte vi pakke, deretter dro vi på den siste økten for helgen. Det var en svært vanskelig løype, men også lærerik. Kretssamlingene er svært gøye og jeg anbefaler alle som har mulighet til å dra der til neste år!
-Andreas

Foto: Lise Balestrand Grønbech

Foto: Lise Balestrand Grønbech

Foto: Lise Balestrand Grønbech

Foto: Lise Balestrand Grønbech

Foto: Lise Balestrand Grønbech

Foto: Lise Balestrand Grønbech

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>