A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

12. plass til Tonje i NM

Varegg og Samnanger arrangerte i år Norgesmesterskapet i sprint i Bergen 7.-8. mai.

Individuell sprint

Gunhild, Andreas og Tonje stilte til start i kvalifiseringen på den individuelle distansen på lørdagen på Høyden. Bare de ti beste i hitene gikk videre, Andreas og Gunhild kom dessverre ikke videre med 20. og 18. plass i sine hit. Tonje kom på en god 6. plass i sitt hit, og var derfor med videre til finalen.

I finalen sprang Tonje et godt løp, men på ett strekk tok hun det dårlige veivalget, og tapte litt tid på det. Likevel holdt det til en god 12. plass, 1:53 bak vinneren.

Stafetten

O-laget stilte også lag på stafetten på søndagen, med samlingsplass på Nordnes Skole. Laget skal egentlig bestå av to jenter og to gutter – med oppstillingen jente, gutt, gutt og jente – men siden det ikke var nok gutter i klubben måtte Toril stille opp. Lagoppstillingen var derfor Tonje på første etappe, Andreas på andre etappe, Gunhild på tredje og Toril på fjerde.

Starten på stafetten på Nordnes

Starten på stafetten på Nordnes

Tonje til veksling etter første etappe på stafetten

Tonje til veksling etter første etappe på stafetten

Laget sprang gode etapper, men ble dessverre disket på grunn av stemplingsproblemer.

 

 

 

Kvalifisering:

Resultater Kvalifisering NM sprint 2016

Finaler:

Resultater NM Sprint Finaler

Stafetten:

Resultater NM Sprintstafett 2016

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>